perjantai 12. helmikuuta 2021

Kohti kesää 2021

Lunta vihmoo pihalla kunnon talven malliin, mutta futiskausi on 2021 vuoden osalta ehditty potkaisemaan käyntiin. Jo heti vuoden alusta harjoituksia on pidetty Liepeellä, Laurinkylän koulun salissa.

Korona ja sen tuomat muuttuvat rajoitukset ovat tietysti olleet kaikessa toiminnassa vaikuttamassa enemmän tai vähemmän viime keväästä lähtien, mutta juuri tällä hetkellä meidän esimerkiksi on mahdollista treenejä järjestää. Toimintaa on talven yli 1-2 kertaa viikossa.

Tulevan kesän 2021 suunnitelmat ovat aiempia kesiä isommat, ja suurena tavoitteena onkin Kisan 09/10-joukkueella päästä osallistumaan yhteen jättitason turnaukseen kesän aikana. Tässäkin tietysti vahvasti läsnä koronan tuomat muuttujat - mutta mikäli yleinen tilanne mahdollistaa, turnausreissua tavoitellaan siis jopa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Kisan 09/10-joukkueessa on mukana yhteensä noin 20 peluria sekä neljän valmentajan ja kolmen jojon (= joukkueenjohtaja) taustatiimi. Jolla porukalla kesää kohti ollaan menossa. Kesällä harjoituksia tullaan järjestämään 3-4 kertaa viikossa, jonka päälle touhun suolana tietysti pelit!

Tulevankin kesän peliohjelma tulee rakentumaan Keski-Suomen alueen peli-iltasarjaan, jonka kautta ohjelmassa on säännöllisesti pelejä keväästä syksyyn. Tämän lisäksi tullaan osallistumaan säännöllisesti lähialueen turnauksiin, joissa päästään tuttujen joukkueiden lisäksi kohtaamaan myös Keski-Suomen ulkopuolelta saapuvia joukkueita.

Viime kesästä lähtien olemme rakentaneet yhteistyökuvioita Laukaan alueen muiden seurojen kanssa, josta yhteisjoukkue aihioita on nyt sekä 09- että 10-syntyneissä käynnissä. Tästä osoituksena jo viime syksyltä on säännölliset harjoituspeliturnaukset Vihtavuoressa (Laukaa Games) sekä joukkueiden yhteistreenit.

Kausi on siis startattu. Intoa ja odotusta täynnä mennään kevättä ja nurmen viherrystä kohti!

Valmennustiimin puolesta,
Janne Porkka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti