maanantai 14. kesäkuuta 2021

Kaikki Kisan juniorit edustavat yhtenäisissä pelipaidoissa

Kisan junioreille tilataan uudet pelipaidat aina kahden vuoden välein ja huhtikuun lopulla saimme uudet paidat ajalle 5/2021-4/2023. Paidat tilattiin Mondo Workwearilta ja ensimmäinen satsi sisälsi reilut 50 paitaa. Yhteensä paitoja tullaan tilaamaan kahden vuoden aikana arviolta 120 kappaletta. Samaa paitaa käyttävät sekä jalkapallo-, salibandy-, että pesäpallojuniorit, joten paita näkyy pelikentillä ympäri vuoden. Paitaa pidetään kaksi vuotta ja kaikilla junioreilla paita on sama sen vuoksi, että perheet säästävät näin rahaa ja toisaalta seuran vapaaehtoisten aikaa säästyy. 

Paitojen päätyminen juniorin päälle on pitkä prosessi ja vaatii usean vapaaehtoisen työpanosta; suunnittelua, markkinointia, viestintää, pakettien viemistä ja tuomista sekä ajokilometrejä paikasta toiseen. Prosessi aloitettiin marraskuussa 2020 neljän hengen tiimin voimin ja tarjouksia paitamalleista sekä painatuksista kyseltiin neljältä toimittajalta. Tarjouspyyntöjä varten oli koottu jo alustava aikataulu sekä lista vaatimuksista ja tarpeista. Aiempien vuosien (hyvät ja huonot) kokemukset olivat suunnittelussa erittäin arvokkaita. Paitojen hankinta haluttiin tehdä perheille mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi kuitenkaan laadusta tinkimättä. Hyvä ja sujuva asiakapalvelu oli myös tärkeä kriteeri, koska vapaaehtoisia seuratoimijoita ei haluta kuormittaa ylimääräisillä hankaluuksilla.

Mondon kanssa kaikki natsasi kohdilleen ja aloitimme tarkemman suunnittelun tammikuun lopulla. Alkuvuonna aloitimme myös yhteistyökumppaneiden etsinnän. Käännyimme ensin aiempien yhteistyökumppaneiden puoleen ja sen jälkeen lähestyimme muita paikallisia yrityksiä. Mainospaikkoja vähennettiin aiemmasta paitamallista painatuskulujen vuoksi. Paikallista junioritoimintaa halutaan Lievestuoreella tukea (ISO KIITOS!) ja yhteistyöstä kiinnostuneita oli enemmän, kuin mainospaikkoja. Lanseerasimme pikaisella aikataululla "peliasukummiuden", joka mahdollistaa junioreiden tukemisen pienemmässä mittakaavassa. Pelipaitayhteistyökumppanit ja kummit saavat molemmat näkyvyyttä meidän www-sivuillamme (Junioritoimintaa tukemassa) ja somekanavissa pitkin vuotta. Tämän vuoden kummit on valittu, mutta toiselle vuodelle (2022-2023) pääsee vielä mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti