lauantai 10. heinäkuuta 2021

Sateinen lauantai

Perjantain pelit meni nappiin ja siitä olikin hieno jatkaa lauantaiaamun ekaan peliin. Lohkon taulukosta päätellen pelin piti olla melkolailla helppo. Näinhän ei pitäisi koskaan ajatella ja niinhän siinä myös kävi. Vastustaja pääsi heti pelin alussa helpon maalin turvin johtoon. Hieman siinä herättiin ja itsekin tehtiin pari helppoa maalia. Oma peli ei kuitenkaan ollut ihan hallussa ja oltiin pelin edetessä koko ajan enemmän vaikeuksissa. Edellisen päivän kova rasitus painoi jaloissa ja vastustaja vain paransi peliään. Lopulta peli tasoittui 2-2  ja aivan viimeisellä minuutilla vastustaja teki vielä yhden tahtomaalin. Tämä olikin aikamoinen pettymys. Tiputtiin alempaan loppusarjaan pelaamaan sijoista 9-12.

Tokaan peliin saatiin hyvä  valmistautuminen. Vastus oli tuttu perjantailta jolloin oltiin voitettu tiukka peli maalein 3-1.

Vastustajan maalivahti laittoi jatkuvasti pitkää avausta ja pomppupallot saatiin joukkueena hoideltua ilman vaarallisempia tilanteita. Oma hyökkäys eteni maata pitkin ja pitkillä kaaripalloilla. Pelattiin hyvää futista ja joukkue uskoi itseensä. Peli jatkui maalittomana aivan viimeisille minuuteille missä saatiin vielä muutama hyvä maalintekotilanne. Ja sitten vastustaja sai pelin ainoan vaarallisen paikan ihmeellisestä pompusta ja peli päättyikin 0-1 tappioon😐

Silloin tällöin käy niin että parempi joukkue häviää ja niin kävi nyt. Oikeastaan kahdesti saman päivän aikana.

Me ollaan tosi ylpeitä että pelataan joukkueena futista johon kaikki pelaajat osallistuu. Vaikkei tänään voitettukaan niin kyllä me tästäkin noustaan. Ja voidaan olla varmoja että paikalle saapuneet fanijoukot haluavat nähdä meidän tyylikästä ja taistelevaa futista.