perjantai 9. heinäkuuta 2021

Yhtä jännittävää kuin EM-kisoissa!

Olipa monellakin tapaa helteinen päivä! 😃

Turnaus käynnistyi tänään erittäin aurinkoisissa merkeissä. Lämpöasteita oli lähemmäs 30 ja joukkueella oli luvassa kaksi peliä. Ensimmäiseen peliin lähdettiin hyvällä itseluottamuksella ja innokkaalla mielellä. Ja se tuottikin hienoa tulosta: Kisa hallitsi peliä ja vei voiton numeroin 3-1. Upeaa yhteistyötä ja hienoja yksilösuorituksia!

Toiseen peliin lähdettiin parin tunnin tauon jälkeen. Vastustajaa arveltiin etukäteen taitavaksi ja näin olikin: taistelu pallon herruudesta oli suorastaan piinallisen kovaa. Ja sykkeet olivat korkealla pelaajien lisäksi myös paikalla olevilla toimihenkilöillä ja perheillä niin paikan päällä kuin kotona. Kotikatsomosta tuotiinkin viestiä: "Jännitys kotona yhtä huikea kuin EM-kisoissa konsanaan, go pojat!" Viimein tuli loppuvihellys ja numerot olivat 1-1 - haastava peli ja hyvä lopputulos!

Poikien ajatuksia tämän päivän peleistä: "Puolustus toimi tosi hyvin, ja joukkue pelasi muutenkin tosi hyvin yhteen!" Ja "Pärjättiin hyvin, vaikka meitä vastassa oli vähän isomman kokoisiakin pelaajia!"

"Työpäivän" päätteeksi kävimme ansaitusti pulikoimassa meressä. Ilo oli suorastaan käsinkosketeltavan pirskahtelevaa! 


Huomenna jatketaan - seuratkaa mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti