tiistai 18. toukokuuta 2021

Joukkueen suunnitelmia kesälle

 


Blogin nimi “pallot pyörii Piteåån” -kertoo vahvasti mitä meidän piti tehdä tänä kesänä. Suunnitelma Piteån reissusta tehtiin siinä uskossa, että koronatilanne olisi helpottanut talven aikana. Jojot seurasi tarkasti tapahtumia Ruotsin puolella ja tilanne alkoi vaikuttaa huolestuttavalta, joten teimme jo kevättalvella päätöksen, että Piteå unohdetaan kaikkien turvallisuuden kannalta. Päätös oli hyvä, sillä koko turnaus on tältä vuodelta peruttu.


Uusia suunnitelmia piti tehdä, olihan joukkueelle kerätty talven aikana rahaakin isompaa reissua varten. Eri turnausvaihtoehtoja mietittiin ja tutkittiin, ja jojot yhdessä valmentajien kanssa teki päätöksen kauden päätapahtumasta, joka siis on Wasa Football Cup. www.wasafootballcup.com


Turnaus pelataan Vaasassa 9.-11.7.2021, joten tästä tulee joukkueelle kolmen yön reissu. Turnausta varten suunnitelmat ovat jo hyvässä vauhdissa. Joukkue on ilmoitettu tapahtumaan, ja majoitus ja ruokailut sekä kuljetus Vaasaan ja takaisin on varattuna. Tätä reissua ainakin me jojot odotetaan kuin kuuta nousevaa. 😁 Turnauksen aikana pyritään päivittelemään blogia, etenkin kuvia käyttäen, usein.


Vaasan turnauksen lisäksi joukkue osallistuu useampiin Jyväskylän lähialueen turnauksiin kesän aikana. Jokaisesta turnauksesta tullaan kirjoittamaan tänne kuulumiset. Turnausten lisäksi joukkue pelaa palloliiton peli-iltasarjaa sekä osallistuu kahteen eri harrastesarjaan, eli pelejä ja tapahtumia saadaan runsaasti kesän aikana joukkueelle.

Kesäisin futisterveisin Jojot Eira, Johanna ja Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti