lauantai 29. toukokuuta 2021

Muutakin kuin jalkapalloaVaikka futistreeneissä, -peleissä ja -turnauksissa käymiseen onkin meidän joukkueemme perustettu, on joskus mukava hyvällä porukalla tehdä jotain ihan muuta. Tästä esimerkkinä joukkueen ensimmäiset frisbeegolf-mestaruuskisat! Vaikka heittäminen porukassakin on mukavaa niin ”leikkimielinen” kisailu tuo aina oman mausteen.

 Kisat pidettiin tietysti Lievestuoreen omalla radalla, joka on hyvässä kunnossa heittämiseen. Kiitos siitä ylläpitäjille!

Vielä tunti ennen kisojen alkua tuli taivaalta vettä ihan maahan asti ja se näkyi radalla muutamina vesiesteinä. Kiekkoja kaivettiin milloin mistäkin lammikosta tai ojasta. Seuraavalla kerralla kaikki varmasti muistavat ottaa pyyhkeen kiekkojen kuivaamista varten mukaan.Pojat jaettiin neljään ryhmään, joihin kuhunkin lähti pisteenlaskijaksi aikuinen mukaan. Ei sillä, etteivätkö pojat itse osaisi laskea, mutta tällä vältyimme mahdollisilta jälkispekuloinneilta (joita pojat tuntien olisi ollut odotettavissa). Liepeen rata tarjosi pojille varmasti tarpeeksi haastetta, siitä kertovat tulokset, jotka suurimalla osalla menivät plussan puolelle. Yhtään hole-in-onea ei nähty, mutta kuulemma korin jalkaan jonkun kiekko yhdellä heitolla kilahti. Oman ryhmäni kanssa totesimme, että vika on aina joko kiekossa tai ketjuissa, jos ei osu. Heittäjät olivat huippuluokkaa!

Kisan jälkeen palkittiin mestaruuskolmikko ja tarjolla oli kaikille tietysti limpparit ja herkkuja. Vielä kaupassa käydessä pillitikkarit tuntuivat hyvältä ja hauskalta idealta, 13 pojan puhaltaessa niihin yhtä aikaa ei enää niinkään. Pääasia oli, että illasta jäi hyvä fiilis, vaikkei tunteisiin menemistä täysin pystytty estämäänkään. 

Niin ja ne tulokset, jos ne nyt kiinnostavat. Tiukkaakin tiukempi kisa päättyi Eemelin voittoon tuloksella 0, toiseksi Jooa tuloksella +1 ja kolmannesta sijasta heitettiin extraväylä Sisun ja Veetin kesken molempien heitettyä +8. Tässä lähimmäksi koria heittänyt-ratkaisussa kolmanneksi itsensä heitti Veeti.

  Terveisin Johanna-jojo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti